Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i Associació ENTRETOTS signen un acord de col·laboració

Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i Associació ENTRETOTS signen un acord de col·laboració

L’acord de col·laboració se centra en tasques d’assessorament i suport en matèria d’accessibilitat i atenció a les persones amb discapacitat.

Carme Garrido, en representació de l’Associació ENTRETOTS, i el Doctor Josep Lluís Ibáñez, gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), van signar el passat 9 de gener, un acord de col·laboració per l’assessorament i suport en matèria d’accessibilitat universal i atenció a les persones amb discapacitat.
L’Associació ENTRETOTS treballa per aconseguir una millora dels drets de les persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica. En l’actualitat aquesta entitat, en col·laboració amb el Consorci, vetlla per garantir l’assistència i accessibilitat a tots els serveis davant la discapacitat, aportant la informació i assessorament específic per la millora de l’assistència.
L’entitat ENTRETOTS ja havia col·laborat amb l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en l’assessorament de l’accessibilitat al centre i en l’assistència a les persones amb discapacitat, fent propostes en la senyalització de l’edifici, l’equipament adaptat, l’avaluació dels diferents accessos del centre entre d’altres iniciatives. També va participar en l’organització d’una de les caminades solidàries de la Marató de Tv3, concretament la que va tractar l’ICTUS.
El Consorci valora molt positivament l’activitat que ha realitzat fins ara l’Associació i la reconeix mereixedora de la seva acció de foment de la igualtat d’oportunitats, el respecte per la diferència i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat, pel que té interès en consolidar la col·laboració amb l’entitat mitjançant el conveni formalitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: