Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació ha actualitzat la cartografia topogràfica de diversos municipis de l’Alt Penedès

La Diputació ha actualitzat la cartografia topogràfica de diversos municipis de l’Alt Penedès

L’actualització d’aquesta cartografia és important de cara a la planificació urbanística o xarxes de serveis de cada un dels municipis.

Avinyonet, Gelida i Sant Martí Sarroca ja tenen actualitzada la seva cartografia topogràfica a escala 1:1.000. Aquesta eina facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 122.801,5 euros, inclouen un total de 2.494 hectàrees dels municipis i recullen el sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística i la gestió del seu àmbit territorial.

A partir d’aquesta informació s’han generat productes derivats d’ús territorial com són els models digitals de terreny i de superfícies, el model d’ombres, el model de pendents i de zones amb un pendent de més del 20%.

La cartografia topogràfica urbana escala 1:1.000 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, i s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, xarxes de serveis, la cartografia de cadastre i equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: