Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Font-rubí impulsa, amb el suport de la Diputació, un edifici d’habitatge social per a gent gran

Font-rubí impulsa, amb el suport de la Diputació, un edifici d’habitatge social per a gent gran

Aquesta obra compta amb una aportació de la Diputació de 450.000 €, als quals caldrà sumar els 205.000 € que rebrà el municipi per a una comunitat energètica municipal.

L’immoble, que ja es troba en una fase d’obra molt avançada, comptarà amb un total de sis pisos i pretén garantir un lloc on viure a gent gran del municipi que vulgui quedar-se al poble.

Aquest és un dels projectes que s’inclouen en l’aportació extraordinària de la Diputació per aquest 2024, i que comptarà amb una dotació de 450 mil euros. L’alcalde Xavier Lluch i el president delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori, Sergi Vallès, han presentat aquest dimarts a l’Ajuntament de Font-rubí aquesta nova construcció amb clar accent social, així com una de les altres gran inversions que enguany afrontarà el municipi amb l’ajut de la Diputació, que és el desenvolupament d’una comunitat energètica municipal, i pel què rebrà també 205 mil euros.

Xavier Lluch ha subratllat que la construcció d’aquest edifici social és un projecte molt especial per al nostre municipi per garantir que la gent gran pugui continuar mantenir les seves relacions socials al poble.

Per la seva banda, Sergi Vallès ha assenyalat que són inversions molt destacades per Font-rubí i que se sumen a les que arribaran a d’altres municipis de l’Alt Penedès. En aquest sentit ha recordat que poder gestionar una àrea tant important com la d’infraestructures i territori garanteix un gran revulsiu per a la comarca en els propers anys, i ha recordat projectes com el de reurbanització de la travessera de Font-rubí, entre Cal Güell i la carretera a Guardiola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: