Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia no falla a Lleida i manté opcions de ser segon

Els de Pere Varias tanquen l’any en quart lloc de l’OKLliga i amb opcions de ser caps de sèrie a la Copa del Rei, després de la victòria per 1-4 a la pista del Lleida.

El Noia Freixenet superava el Lleida aquest dijous al pavelló 11 de setembre per 1-4. Victòria en l’últim partit de l’any que permet els de Pere Varias mantenir les opcions de ser segons a final de la primera volta i, per tant, ser caps de sèrie a la Copa del Rei, condició que assolirien sumant un punt en un dels dos partits que tenen pendents.

El marcador es va resistir a moure’s. Al 17 de partit Xavi Costa avançava els de Sant Sadurní amb un llançament des de la frontal.

Blai Roca amb una gran actuació al llarg del partit va ajudar a mantenir el resultat de 0-1 al descans.

Només dos minuts després de la represa Jepi Selva empatava pel Lleida, aprofitant un refús dins l’àrea. Al ’39 Blai Roca evitava el segon gol lleidetà aturant una directa després de la blava a Martí Gabarró.

A 6 pel final el Noia començava a donar forma a la victòria. Jordi Bargalló feia l’1-2, a passada d’Aleix Esteller. El mateix Esteller era l’encarregat de fer el tercer només dos minuts més tard amb una gran jugada a la contra.

A l’últim minut de partit, Martí Gabarró tancava el partit amb l’1-4, després de la blava a Codony.

Amb un partit menys que la resta, el Noia tanca el 2022 quart classificat, amb 25 punts, a dos del Liceo, actual segon classificat. L’equip no tornarà a jugar fins el 4 de gener a les 21h, recuperant el partit a la pista del Caldes, i la primera volta es tancarà el dia 8 de gener a les 17h, rebent la visita del Voltregà. El Noia seria cap de sèrie a la Copa sumant un punt en algun d’aquests dos partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: