Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a per la victòria contra un Badalona que també vol fugir de la zona baixa

L’equip de Cristian García visita el Badalona, un altre rival directe, que es troba un només un punt per sobre a la classificació.

Aquest diumenge a les 17h el FC Vilafranca visita el Badalona en un partit novament vital per seguir escalant posicions a la classificació. Els penedesencs, una posició per sobre del descens empatats a 12 punts amb el Sants, el seu perseguidor, visiten a l’equip que es troba just per sobre, un Badalona que en té 13.

El Badalona ha ocupat les últimes posicions de la categoria des de l’inici de la temporada. L’equip va arribar a ser cuer amb 5 punts a la jornada 7, però després de sumar 8 dels últims 15 punts, el conjunt badaloní ha aconseguit sortir del descens i situar-se un punt per sobre de la zona vermella.

El FC Vilafranca, amb 8 punts dels últims 18, des de l’arribada del nou entrenador Cristian García, ha aconseguit mantenir-se també fora del descens. La millora de l’equip sembla haver arribat en els últims tres partits: 5 dels últims 9 punts, amb l’empat a 0 de fa set dies contra el San Cristobal, mateix resultat contra la Rapitenca i la victòria clau al Camp de l’Energia per 0-4 contra el Sants.

En aquest tres últims duels, un denominador comú: 3 porteries a zero. L’aspecte defensiu sembla haver millorat, però l’atac segueix sent la tasca pendent, especialment a casa, on el Vilafranca no marca des de la primera jornada.

Curiosament, l’equip ha aconseguit veure porteria en tots els seus partits com a visitant, excepte en el duel als Canyars de Castelldefels. Dada per l’optimisme.

Una de les millors notícies seria poder recuperar David Toro, el màxim golejador de l’equip aquesta temporada amb 5 gols, i que va ser baixa la setmana passada contra el San Cristóbal, juntament amb el també davanter Ashot.

El Badalona – Vilafranca començarà aquest diumenge a les 17h, i en directe per Ràdio Vilafranca.

Qui no estarà a les ordres de Cristian García és el lateral esquerre Victor Rodriguez, que abandona l’entitat després de disputar 9 partits aquest curs i cinc titularitats, la darrera a casa en la derrota contra la Pobla. Després de començar la temporada amb protagonisme, Rodriguez abandona l’equip després de quatre partits en què només va disputar 8 minuts contra el Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: