Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Protecció Civil activa l’Alerta del Pla Ventcat per la previsió de fort vent sobretot dimarts

Protecció Civil activa l’Alerta del Pla Ventcat per la previsió de fort vent sobretot dimarts

A partir d’aquest vespre ja es notaran els cops de vent fort, però serà demà quan s’intensificarà el fenomen.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’Alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de vent a Catalunya Ventcat davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya d’un episodi amb fortes ratxes de vent avui i sobretot demà dimarts a bona part del territori.

Protecció Civil recorda que cal extremar especialment les precaucions en la conducció i també en totes les activitats que es realitzin a l’aire lliure, evitant sobretot les zones boscoses on podrien caure branques o arbres.

A més, també a nivell urbà cal ser molt prudent amb la possible caiguda d’elements estructurals i objectes nadalencs a la via pública. A nivell preventiu, cal retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Tampoc és segur protegir-se darrera de murs o cartells publicitaris si no són estables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: