Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau presenta un nou espai d’atenció a la salut sexual, afectiva i reproductiva per a joves

L’objectiu de “La Tarda Jove” és apropar l’ASSIR a les i els joves fins als 25 anys a un espai agradable i proper per al col·lectiu jove

L’Espai Jove la Nau ha presentat un nou espai d’atenció a la salut sexual, afectiva i reproductiva específicament per a joves, que serà conduït per les llevadores del servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de Alt Penedès.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, recordava que amb aquest nou servei es pretén recuperar un espai d’informació i orientació sexual per a joves que ja havia existit a l’anterior casal de joves de l’Etcètera.

L’objectiu de “La Tarda Jove” és apropar l’ASSIR a les i els joves fins als 25 anys a un espai agradable i proper per al col·lectiu jove, de caràcter anònim, confidencial i gratuït. El servei estarà disponible a partir de la setmana que ve tant a l’ASSIR del CAP Alt Penedès com a l’Espai Jove la Nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: