Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat treballa perquè es multi amb més de 400.000 euros a Prezero per la vaga

Considera inacceptable també les accions de crema de residus i l’obstrucció de l’accés a la planta de selecció

Després de 26 dies des de l’inici de la vaga de la recollida porta a porta en 5 municipis de l’Alt Penedès, la Mancomunitat informa que ha instruït per a la seva aprovació, l’expedient sancionador pels reiterats incompliments, diu, detectats en els serveis mínims i que pot acabar suposant una multa de més de 400.000 euros a l’empresa PreZero com a responsable del contracte de recollida de residus porta
a porta.

Després d’exigir reiteradament a l’empresa PreZero i als seus treballadors que mantinguin reunions de negociació, el passat divendres es va realitzar la darrera reunió de mediació amb la participació Departament d’Empresa i Treball que va finalitzar sense acord entre les parts ni data per a la següent trobada.

Des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’assenyala com a «intolerable i irresponsable» l’actitud tant de l’empresa com del sindicat en la gestió del seu conflicte laboral i lamenten profundament que sigui la ciutadania qui pateixi les conseqüències de la seva inoperància.

Així mateix considera inacceptable les accions de crema de residus i l’obstrucció de l’accés a la planta de selecció que van realitzar els piquets el passat dilluns i que va afectar a vehicles que fan la recollida en altres municipis que no formen part del contracte del porta a porta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: