Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Infermeres de Catalunya continua amb la vaga i vol acabar amb «el menyspreu» cap a la professió

El sindicat Infermeres de Catalunya manté la vaga indefinida iniciada el dimarts de la setmana passada.

Una mobilització que respon al «menyspreu cap a la professió» reflectit en el III Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut, signat al gener, i al preacord del III Acord de condicions de treball del personal estatutari de l’Institut Català de la Salut, signat el passat 22 de novembre.

La delegada d’Infermeres de Catalunya a la regió metropolitana sud, Lorena Luengo, explica que han anat assumint tasques que abans feien els metges sense compensació en els salaris ni cobertura legal.

Des del sindicat demanen comprensió a la ciutadania perquè asseguren que es troben en una situació límit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: