Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joaquim Tosas, Director General de Bodegues Sumarroca, és el nou president d’AECAVA

Joaquim Tosas, Director General de Bodegues Sumarroca, és el nou president d’AECAVA

Pren el relleu de Damià Deàs, que ha ocupat el càrrec els darrers quatre anys, i aposta per una continuïtat en la feina feta en la direcció de potenciar la qualitat del producte.

Tosas ja formava part de la Junta Directiva d’AECAVA des de 2020, i ha estat els darrers dos anys també vocal del Consell Regulador del Cava.

Segons explica ara s’afronta un moment clau en el desenvolupament del cava, amb la primera fase del desplegament del Pla Estratègic de la DO Cava. Ha marcat cinc objectius per el seu mandat, partint en primer lloc de l’excel·lent feina realitzada per l’anterior presidència i l’equip d’AECAVA. En segon lloc es proposa treballar de manera unívoca i conjunta atenent a la diversitat i legítims interessos de tots el que formem part de l’AECAVA; vol també promocionar el coneixement i formació entre les empreses que en formem part; vertebrar un diàleg conjunt i constructiu amb els altres actors del sector i finalment fer saber a la societat, actors econòmics i actors polítics el compromís amb la qualitat del producte que ha de portar al cava ser referent global.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: