Divendres, 26 d'abril de 2024

El Vilafranca deixa escapar els 3 punts amb dos gols del Peralada al temps afegit (3-2)

Els vilafranquins encaixen dos gols al 90′ i al 95′, sumen la segona derrota consecutiva, i cauen a la penúltima posició del grup 5 de Tercera. Dissabte (18h) partit a casa contra la Rapitenca.

El FC Vilafranca ha sumat la segona derrota consecutiva davant un Peralada que va protagonitzar una remuntada exprés en els últims cinc minuts de partit. El Vilafranca, que guanyava 1-2 després d’aixecar el gol inicial dels empordanesos, va deixar escapar els 3 punts al temps afegit.

El conjunt xampanyer s’avançava a la primera meitat amb un gol de Biel Font abans d’arribar a la mitja hora de joc.

A la represa, dos errors defensius permetien als penedesencs capgirar el marcador. David Toro feia l’empat amb el seu quart gol de la temporada, aprofitant una assistència d’Alexis. Un Alexis que només cinc minuts després feia l’1-2, amb un xut col·locat.

Després de minuts de resistència vilafranquina a darrere, amb un enfeinat Toni Casamayor, en el seu retorn a la titularitat, el final de partit aguardava un desenllaç cruel pels de Cristian García.

Pol Gómez aconseguia empatar amb el 2-2 al minut noranta, i al 95 de partit Varese feia el tercer, per esgarrapar el tres punts que ja semblaven marxar direcció al Penedès.

Una derrota que agrava la situació del Vilafranca, penúltim amb 7 punts, a 2 de la salvació. L’equip empordanès, 6è, segueix empatat a 15 punts amb la Pobla, primer equip de playoff.

Dissabte a les 18h, al Municipal, duel de necessitats: el Vilafranca, penúltim, rebrà la visita de la Rapitenca, cuera de la categoria.