Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira de talent jove L’Invisible torna aquest dissabte a la plaça de l’Oli

Després d’ajornar-se el passat 8 d’octubre per la previsió de pluges, la segona edició de L’Invisible tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de l’Oli.

Hi participaran un total de 48 joves, amb 18 parades de projectes, 8 actuacions a l’escenari, que com a novetat s’allargaran fins a la una de la matinada, 6 tallers, tast de vins 18/35 al Vinseum amb cellers impulsats per joves i la proposta gastronòmica dels Tastets del Mercat de la Carn. Tot el programa complet es pot consultar aquí.

L’Invisible va néixer l’any passat amb l’objectiu de generar una xarxa de joves creadors, un espai d’interacció i intercanvi. El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha explicat que, donada la bona resposta de la primera edició, es vol continuar «donant suport als joves perquè puguin mostrar el seu talent, els seus productes i els seus serveis».

La tècnica de joventut Laura Hill explica que L’Invisible és un dels fruits de la xarxa de joves creadors que s’ha forjat els últims mesos amb una vuitantena de joves i els seus projectes.

L’estilista, assessora d’imatge i directora creativa Beta Suriol és una de les joves que forma part de la xarxa.

Per aquesta propera edició, es compta amb un escenari alternatiu en cas de pluja. La fira s’ubicaria al Claustre de Sant Francesc, de 10 del matí fins les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: