Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de ‘L’Invisible’ consolida la proposta per donar oportunitats a joves creadors

La Fira, que es va ajornar fa unes setmanes, s’ha celebrat aquest dissabte amb una vintena de parades de joves creadors, tallers i propostes artístiques que han omplert d’activitat tot el dia.

Dissabte la Plaça de l’Oli acollia la segona edició de la Fira l’Invisible, organitzada des de l’Ajuntament de Vilafranca i la Xarxa de Joves Creadors per donar l’oportunitat a joves de la vila a mostrar la feina que duen a terme i que sovint costa de visibilitzar.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, destacava aquesta aposta engegada l’any passat per el talent jove.

Des de joventut es valora que l’edició de l’any passat va ser una bona experiència, i la voluntat és consolidar-la i donar-li de moment periodicitat anual.

La Plaça de l’Oli acollia una vintena de parades, però també hi havia tallers, i un escenari amb espectacles de dansa, monòlegs i grups musicals que ajudaven a omplir d’activitat tot el dissabte.

Mireia del Moral és una de les joves que mostrava les seves obres a l’Invsible, en el seu cas amb la il·lustració com a eix, i impulsant l’autoedició d’una revista.

Considera també que és una excel·lent oportunitat per donar visibilitat als joves.

Una altra de les paradistes en aquest ‘invisible’ era la Montserrat del Moral, que també utilitza la il·lustració en peces de roba per expressar-se. Des del seu punt de vista és una bona oportunitat que els serveix també per fer xarxa entre els mateixos creadors.

La Fira ‘L’invisible’ s’impulsa des de la regidoria de joventut de l’Ajuntament, i també des de Promoció Econòmica. El regidor responsable d’aquesta àrea, Joan Manel Montfort, remarcava que serveix per dinamitzar l’activitat a Vilafranca, i és una bona oportunitat per a joves emprenedors.

Ja dissabte al vespre, poc abans de tancar la fira, la tècnica de Joventut Laura Hill destacava les bones sensacions per part dels joves expositors.

Una jornada que s’obria dissabte al matí amb les parades mostrant i oferint els seus productes, tot acompanyant-se dels diferents tallers que permetien conèixer algunes de les tècniques quer utilitzen els joves creadors. I que es complementava amb més talent jove, amb diferents propostes artístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: