Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del mercat de talent jove local l’invisible s’ajorna per la previsió de pluja

La fira l’Invisble estava prevista per aquest dissabte 8 d’octubre, i l’ajuntament ha decidit ajornar-la davant la previsió de pluges.

L’organització ha anunciat aquest divendres al migdia que a causa de la previsió de pluja per aquests propers dies, i amb la voluntat que tothom en pugui gaudir de la millor manera, s’ha decidit posposar aquesta fira per a més endavant. En una data que encara s’ha de concretar.

Recordem que la Fira d’allò que no has vist ‘L’invisible’ comptava amb un total de 48 joves. El mercat de talent jove local, que es complementa amb tallers, actuacions musicals i activitat comercial i gastronòmica havia d’acollir 18 parades de projectes juvenils, 9 actuacions, i 6 tallers.

Una de les novetats d’aquesta edició és un tast de vins 18/35 al Vinseum amb cellers impulsats per joves i la proposta gastronòmica dels Tastets del Mercat de la Carn, que durant tot el dia oferirà degustació de tapes a la mateixa plaça de l’Oli i Vall del Castell. Aquesta activitat, segon informen des del Vinseum es manté, i en cas de pluja es traslladaria a l’interior del Museu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: