Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’amplia l’horari i es reforcen els serveis del cementiri en motiu de Tots Sants

L’Ajuntament també ha anunciat que es realitzaran les obres de consolidació de la capella del Cementiri

Amb l’auge de les visites al cementiri quan s’acosta Tots Sants, l’Ajuntament de Vilafranca reforça els horaris i els serveis per facilitar l’assistència al recinte.

El regidor de Governació, Miquel Medialdea ha explicat en una roda de premsa que l’horari del cementiri entre el 24 d’octubre i l’1 de novembre serà cada dia de les 9 a les 18h, de forma ininterrompuda.

Una de les novetats és que enguany ja no hi ha restriccions sanitàries, però es recomana que les visites al recinte del cementiri es facin de manera esglaonada al llarg de tota la setmana vinent i fins al mateix dia 1 de novembre , per evitar aglomeracions. Ho explica Miquel Medialdea.

A més, com ja és tradicional, els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, hi hauran instal·lades parades de venda de flors i elements florals. A la plaça del Pedró, situada prop del cementiri amb horari de 9 h a 18 h.

També enguany es tornarà a fer la pregària del dia dels difunts el 2 de novembre, a les 17h, davant la capella del Cementiri.

D’altra banda, Medialdea, també ha anunciat el proper inici de les obres de consolidació de la capella del Cementiri. L’edificació és declarada bé cultural d’interès local i porta tres anys tancada per unes esquerdes en el seu interior. Ara, ja està obert el període de licitació per a fer la intervenció. Ho explica el regidor de governació.

Medialdea també ha anunciat que properament ja estaran a disposició 40 nous cineraris per dipositar cendres de persones difuntes al cementiri. Les persones que tinguin cendres de familiars guardades a casa, a partir d’ara en podran sol·licitar.

Finalment, el regidor ha presentat una prova pilot de pavimentació al 3r recinte del cementiri per facilitar la mobilitat i accessibilitat de persones i escales o altres estris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: