Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La punteria condemna el Vilafranca davant la Pobla de Mafumet (0-2)

Amb aquesta derrota l’equip es avantpenúltim, en zona de descens. El Vilafranca només ha estat capaç de deixar la porteria a zero un partit aquesta temporada.

El Vilafranca no ha pogut encadenar la segona victòria seguida després de perdre per 0-2 davant una Pobla de Mafumet amb tota la punteria que li va mancar als de Cristian García, fregant el gol en múltiples ocasions.

L’equip tarragoní s’avançava al marcador als 11 minuts de partit, amb gol de Hamza, superant al Pablo Chacón, susbtituint per segona setmana al sancionat Toni Casamayor. També era absent Toni Cunill, expulsat a Tona.

Després del gol el Vilafranca va disposar d’algunes de les més clares del partit. Primer Reche de cap; després golàs anulat a Sergi Escofet per fora de joc, i ocasió de David Toro, amb genial resposta del porter César Pirot.

Al segon temps el Vilafranca tornava a la gespa sense Ashot, amb molèsties als isquios. L’equip seguia buscant la porteria, i al 16, David Toro es quedava ben prop, estavellant la bola al travesser. La bola no volia entrar, tampoc amb aquesta rematada de Miki Puerto.

Després de no concretar, qui sí ho feia era Kim per la Pobla. El jugador, acabat d’entrar al camp, era el més llest, rematant al segon pal. Al 89, Danilo la tenia per fer el tercer, impedit pel travesser.

Amb la derrota contra la Pobla i les victòries de Badalona i Tona, el Vilafranca torna a la zona de descens, ara mateix avantpenúltims, amb 7 punts a un punt de la salvació. La Pobla fa un gran salt i és cinquè, equip de playoff, empatat a 12 punts amb el Peralada, una posició per sota.

Precisament el Peralada serà el proper rival del Vilafranca, diumenge, a les 17h. Els xampanyers venen de sumar la quarta victòria del curs, per 0-1, contra el Girona B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: