Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots tornen a carregar el 4d8 a la Diada del Roser

La construcció, que era el principal objectiu de la temporada, es va despenjar de dalt un cop carregada,

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vila la diada de la colla junt amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Castelldefels. Els vilafranquins van descarregar a la primera ronda el 5d7, a la segona van fer un intent desmuntat de 4d8, tot seguit van completar el 7d7, i a l’última ronda de la Diada van tornar a plantar el 4d8 que en aquesta ocasió van aconseguir carregar, com ja ho havien fet per Festa Major de Vilafranca, però que va caure per la despenjada de la canalla.
Per part de les colles convidades, els Castellers de Barcelona van descarregar el 3d8 a primera ronda,van fer un intent de Torre de 8 a segona ronda, una torre que van descarregar a la tercera ronda. Els de Barcelona van tornar a fer un segon intent desmuntat de 4d8.
I per la seva part dels Grocs van completar a primera ronda la Torre de 6, a la segona ronda van descarregar el 3d6 i van completar la seva diada amb el 3d6 amb la’gulla descarregat. Penedès TV ofereix aquest diumenge un resum de 60 mints de la Diada del Roser que s’emetrà a dos quarts de cinc de la tarda i a dos quarts d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: