Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han començat la temporada amb empenta i tots els castells descarregats

Els vilafranquins han començat la temporada amb moltes ganes i d’aixó en quedava constància amb els primers castellers que han portat a plaça aquest diumenge.

A la mateixa hora que a la plaça de Sant Joan hi havia els actes del Dia del Graller, a la plaça del Penedès els Xicots de Vilafranca celebraven la seva Diada d’inici de temporada amb la companyia de les colles dels Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Mediona.

Els Xicots van descarregar el 5 de 7 en primera ronda, el 4 de 7 amb l’agulla com a segon castell, una construcció que van haver de lluitar fins el final. I en tercera ronda van descarregar el 4 de 7. Per acabar la jornada van fer el pilar de cinc. D’altra banda, els Castellers d’Esparreguera van descarregar de 4 de 7 amb l’agulla, el 4 de 7 i el 3 de 7, mentre que els de Mediona van marxar de plaça amb el 3 de 6 descarregat i dos intents desmuntats de la Torre de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: