Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El MIV inicia els actes de celebració del 50è aniversari amb una festa oberta a tothom

El MIV inicia els actes de celebració del 50è aniversari amb una festa oberta a tothom

Aquest proper dissabte, 8 d’octubre, el mateix dia que s’inicia el curs de l’esplai Moviment Infantil de Vilafranca, tindrà lloc la primera activitat prevista dins del curs per celebrar l’efemèride.

Aquest acte serà obert a tot el públic de la Vila i hi haurà jocs, concerts, sopar popular, entre d’altres. El MIV començarà les activitats pròpies de l’esplai a dos quarts de cinc de la tarda als seus locals del carrer Montblanc. A les 18h tindrà lloc el típic berenar del primer dia al Parc de Sant Salvador i a les 18’30h començarà la primera activitat de l’acte obert a tothom amb un joc de pistes per la mainada per trobar el lloc on es realitzaran la resta d’actes. A les 20h està prevista l’arribada al Parc Tívoli on es realitzarà el pregó del 50è aniversari del MIV, es presentarà el logotip i el marxandatge. A les 21.30h està previst el: sopar popular. Per participar en el sopar,a preu popular. Es pot comprar els tiquets al bar El cau del Bilwi, a la Plaça Jaume I, i a la botiga El Gerd del carrer dels Ferrers o allà el mateix dia si en queden. Després del sopar hi haurà concert de les joves del MIV, seguidament un Ball de gralles amb Els del darrere i la fi de festa serà a mà de PDs de la casa.

MIV

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: