Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El MIV comença la celebració del seu cinquantè aniversari

El proper acte de l’aniversari serà un sopar de monitors i ex monitors que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre.

El Moviment Infantil de Vilafranca està celebrant el seus 50 anys de vida. L’agrupació ha preparat tot un seguit d’actes que tindran lloc al llarg de tot el curs i que van començar aquest dissabte amb una festa d’inici de curs.

Després de la tarda d’esplai i d’un joc de pistes, al vespre, al parc del Tívoli, va tenir lloc el pregó del 50è aniversari, a càrrec de representants de diferents generacions que han passat pel MIV. Durant l’acte també es va presentar el logotip i el marxandatge del cinquantè.

Actualment, el MIV compta amb 25 monitors i monitores i un centenar de nens i nenes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: