Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Calafell no dona opció a un Patí Vilafranca desbordat (7-2)

Els vilafranquins es van veure clarament superats per un equip que no va ser rival. Amb aquesta victòria el Calafell, encara imbatut, es situa segon classificat de l’OKLliga.

El Patí Vilafranca sumava aquest dimecres una contundent derrota per 7-2 a la pista d’un Calafell que en cap moment va donar opció als de Toni Porta, superats des de l’inici i incapaços d’incomodar el conjunt del Baix Penedès, que amb aquesta victòria es situa segon classificat de l’OKLliga.

El derbi intercomarcal va començar malament des de l’inici. Als 5 minuts Humberto Mendes, autor d’un doblet, obria la llauna aprofitant una bola morta dins l’àrea. El marcador d’1-0 es va mantenir gran part dels minuts, entre d’altres gràcies a una bona actuació de Pol Ferrer sota pals.

En el final de la primera part, però, va començar l’agonia en què es va convertir la resta del partit pels vilafranquins. El 2-0 va ser de Martí Casas, actual pitxitxi de la lliga amb 14 gols, i el tercer, novament d’Humberto Mendes, que es desfeia com si res de tota la defensa. Oriol Palau amb el quart, i Jordi Ferrer amb el cinquè, posaven la maneta al marcador amb el qual s’arribava al descans.

Només començar el segon temps, Arnau Xaus posava més sal a la ferida amb el 6-0. A partir d’aquí, duel sense ritme: el Calafell amb 2 marxes menys i el Vilafranca fora del partit. 6 directes errades, 3 per cada equip.

A les acaballes Joan Vázquez aconseguia el gol de l’honor pels vilafranquins. Després del setè del Calafell, obra de Jordi Ferrer, Joan Vázquez tornava a veure porteria amb el segon del Vilafranca. La trista i agònica matinal del Patí es tancava amb un duríssim 7-2 en contra.

Ara la competició no tornarà fins el proper 19 de novembre. El Patí, últim amb 0 punts, tindrà un mes per reflexionar, per analitzar els 6 primers partits de lliga i intentar armar-se de valor per tot el que queda per davant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: