Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Damià Deàs posa el seu càrrec a disposició de la junta de l’AECAVA

Deàs ha comunicat que deixa el càrrec perquè ” és bo i saludable” que els càrrecs es vagin renovant per seguir aportant propostes de valor

Damià Deàs, president de l’Associació d’Elaboradors de Cava – AECAVA-, ha posat aquest dijous el seu càrrec a disposició de la Junta Directiva de l’entitat. Amb aquesta decisió, la patronal del Cava obre un procés electoral per escollir un nou president.

Damià Deàs, gerent de les Caves Vilarnau va ser nomenat president d’AECAVA al maig del 2018. Després d’un mandat de quatre anys, Deàs passarà el relleu a un altre membre de la Junta Directiva de la patronal.

En la reunió de la Junta Directiva, Deàs ha comunicat que deixa el càrrec perquè és bo i saludable que els càrrecs es vagin renovant per seguir aportant propostes de valor.

El president sortint ha agraït també a tots els membres de l’associació el recolzament que ha rebut durant el seu mandat que ha valorat de forma especialment positiva. AECAVA preveu finalitzar el procés electoral amb l’elecció del nou president de la patronal del Cava el proper mes de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: