Dissabte, 27 d'abril de 2024

Cristian García s’estrena a Vilafranca amb victòria (1-2)

Un doblet de David Toro al camp del Tona dona la segona victòria de la temporada al Vilafranca, que surt del descens. L’equip sumava cinc partits consecutius sense guanyar.

L’etapa de Cristian García comença de la millor manera possible. El FC Vilafranca ha sumat una victòria per 1-2 en en la visita al Tona. Segona victòria de la temporada i primers 3 punts fora de casa aquest curs, que serveixen per acabar amb una ratxa de cinc partits sense guanyar.

Victòria amb remuntada inclosa. El Vilafranca es veia per sota al marcador als 17 minuts de joc, després del gol de Nil Salarich. Gol amb certa fortuna, després que la bola rellisqués de les mans del debutant Pablo Chacón, substituint a la porteria al sancionat Toni Casamayor.

L’empat del Vilafranca va arribar passada la mitja hora de joc: penal sobre Alexis García, i primer gol del matí per David Toro, que no falla des dels 11 metres, enganyant per complet el porter.

Al 7 de la segona, l’equip aconseguia capgirar el marcador, gràcies al mateix protagonista, amb una rematada poc ortodoxa, però amb gust a glòria. 3 punts vitals per un Vilafranca que aconsegueix abandonar l’última posició de la taula i surt del descens.

El partit no va estar exempt de males notícies pel Vilafranca, amb una nova expulsió: Toni Cunill es perdrà el proper compromís en veure la vermella directa. I ara mateix, el dubte es Fran Illescas, que va abandonar el camp als 11 minuts de joc per lesió. Dissabte, a les 17h, l’equip buscarà allargar l’alegria en la visita de la Pobla de Mafumet al Municipal.