Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada contra l’Agroparc

Veïns i veïnes de Gelida, de Sant Llorenç d’Hortons i d’altres pobles participen en una caminada organitzada per StopAgroparc.

Aquest diumenge hi ha hagut una mobilització de veïns i veïnes de Gelida, de Sant Llorenç d’Hortons i d’altres pobles en la caminada organitzada per StopAgroparc en contra de la implantació de l’Agroparc Ametller Origen a Gelida i Sant Llorenç d’Hortons.

Unes 200 persones van participar a la caminada i al posterior vermut realitzat en els jardins de la zona industrial de la Gelidense. La caminada va seguir un recorregut d’uns 7 quilòmetres en els que es va explicar sobre el terreny els diferents impactes que tindria l’agroindústria.
L’ambient va ser participatiu i festiu, alhora que es va mortrar el rebuig del què es vol construir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: