Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Novetats en els concerts de la nit de l’1 de setembre

Novetats en els concerts de la nit de l’1 de setembre

31 Fam i La Troupe actuaran després de no haver-ho pogut fer ahir

La Rambla de Sant Francesc acollirà aquesta nit de l’1 de setembre un dels concerts que no es va poder celebrar ahir pels desperfectes que va provocar l’esclafit. Així doncs, el grup 31 Fam, que havia d’actuar al camp de futbol exterior de la zona esportiva, se celebrarà a la Rambla a partir de les onze de la nit.

En acabar serà el torn del grup català La Fumiga, que portarà èxits de l’estiu com és la cançó Havia de passar a Vilafranca. I a un quart de tres serà el torn de Bandau, el grup Penedesenc integrat per sis joves de la comarca que va néixer a principis del 2020 per retre homenatge a la cançó de protesta i Els Setze Jutges. Bandau, amb la seva nova cançó Finals d’agost en referència a Festa Major, han cedit el seu horari a 31 Fam, els penedesencs havien d’actuar a l’escenari de la rambla de Sant Francesc a dos quarts de dotze. El quintet organitzatiu ha agraït a través de les xarxes socials a Bandau per a cedir l’espai del concert i cedir espai per gaudit d’una de les actuacions que no es va poder realitzar ahir.

L’escenari de la Plaça de Sant Joan acollirà a dos quarts de dues el concert amb La Troupe, que també es va haver de suspendre ahir.

Per altra banda, per problemes logístics, els administradors han anunciat que el concert de Gina & The Tonics, que s’havia mogut de dilluns a avui, queda suspès. A més, Els Magnifics, actuaran finalment a dos quarts de tres al pavelló de la Gamba, sota cobert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: