Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noia i Patí enceten la setmana del debut a l’OKLliga

Els vilafranquins s’estrenaran a casa contra l’Alcoi (dissabte, 19:30h), mentre els sadurninencs ho faran a la pista del Girona (dissabte, 20h).

Aquest dissabte Noia i Patí Vilafranca enceten una nova temporada d’OKLliga. Els sadurninencs s’estrenaran en la primera jornada a la pista del Girona, a partir de les 20h, i ho faran una setmana després de disputar la Supercopa d’Espanya, en què l’equip va somiar amb eliminar el Barça i disputar la final. No va poder ser. Una vegada més, l’equip es quedava ben a prop de batre els blaugranes.

Tot i el desencís per veure escapar una oportunitat de lluitar per un títol, l’equip ha de passar pàgina i centrar-se en començar la lliga amb bon peu.

Una temporada en què el Noia també disputarà competició europea en la nova Champions League. Els cavistes ho faràn a partir de la segona fase classificatòria, pas previ a la disputa de la fase de grups, a la qual els campions de lliga ja accedeixen directament.

Pel Patí, temporada il·lusionant. Després d’aconseguir l’ascens de categoria la temporada passada, els vilafranquins volen gaudir d’aquest any a l’OKLliga amb l’objectiu clar de lluitar per la permanència. En aquesta primera jornada, els de Toni Porta es veuran les cares amb l’Alcoi a la Poliesportiva, dissabte a les 19:30h.

Dos equips, el Noia i el Patí que tornaran a oferir derbis altpenedesencs un bon grapat d’anys després. El primer es disputarà el 10 de desembre a les 19:30h, a l’Ateneu; i el segon assalt, a Vilafranca, està previst per l’avantpenúltima jornada de lliga, l’1 d’abril a les 19:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: