Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de sobreviure a Girona, el Noia s’estrena a casa aquest dissabte contra l’Arenys

Dissabte, l’equip disputa el primer partit de la temporada a casa, després d’aconseguir una treballada victòria en el duel inaugural a la pista del Girona.

Aquest dissabte a les 19:30h el Noia disputarà el seu tercer partit oficial de la temporada amb la disputa de la segona jornada de l’OKLliga. Serà el primer partit com a local, contra l’Arenys, un equip acabat d’arribar a la categoria.

En el primer partit de lliga el Noia aconseguia imposar-se en la seva visita al Girona per 1-2. Un partit en el qual els de Pere Varias van haver de capgirar l’1-0 en contra per acabar emportant-se els 3 punts.

Aquesta jornada l’equip se les veurà amb l’Arenys, que en la jornada inaugural protagonitzava tot un festival de gols, empatant a 4 davant el Sant Cugat. Un partit, però, que guanyaven per 4-2.

De cara a aquesta temporada, Varias vol construir un equip lluitador, fidel a la seva manera de jugar, independentment del rival.

El Noia – Arenys es disputarà dissabte a partir de les 19:30h, en el primer partit oficial a casa. L’últim partit a l’Ateneu va ser la victòria per 5-4 contra el Liceo, en el quart duel de les semifinals del playoff, el passat 5 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: