Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Corpinnat reivindica a la Generalitat el desplegament de la Llei Catalana del Vi

Corpinnat reivindica a la Generalitat el desplegament de la Llei Catalana del Vi

Ton Mata ha demanat que el desplegament d’aquesta llei es faci efectiu abans de la verema de 2023 en el discurs institucional que ha pronunciat en la primera edició de la Nit de Verema Corpinnat.

El president de la marca col·lectiva de vins escumosos Corpinnat, Ton Mata, ha emplaçat la Generalitat a desplegar «urgentment la Llei Catalana del Vi com una eina imprescindible per ordenar el sector i propiciar un escenari d’entesa que permeti agrupar tots aquells elaboradors de vi escumós del Penedès compromesos amb el territori i la qualitat».

Mata ha demanat que el desplegament d’aquesta llei es faci efectiu abans de la verema de 2023 en el discurs institucional que ha pronunciat en la primera edició de la Nit de Verema Corpinnat, que ha reunit una cinquantena de comunicadors del món del vi al celler Torelló de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: