Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
652 persones es van donar cita a la XX edició de la marxa 7 Cims

652 persones es van donar cita a la XX edició de la marxa 7 Cims

Del total del 706 inscrits, 652 van començar la marxa, i d’aquests, 567 van completar-la (186 dones i 381 homes).

El passat diumenge, 5 de maig es va celebrar la XX marxa de resistència 7 Cims. Marxa no competitiva, inscrita en el circuit català de marxes de resistència de la FEEC, i organitzada pel Centre Excursionista del Penedès.

La sortida es va fer a Torrelles de Foix com és habitual; amb un recorregut de 54km que que transcorre per les comarques de l’Alt i Baix Penedès, i l’Anoia i que va portar els participants a pujar el Clapí Vell, el Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, el Formigosa, el Solanes i el Turó de Sant Joan.

Del total del 706 inscrits, 652 van començar la marxa, i d’aquests, 567 van completar-la (186 dones i 381 homes).

El primer en arribar va ser Iñaki Martínez de Lamo amb un temps de 5h 00 minuts; segon, Lluís Salcedo Benedicto (5h 18 min.), i tercer Guillem Ortega Nicolau (5h 24 min.)

La primera dona va ser Lourdes Puiggròs Parayre (6h 18 min.), segona, Foix Ortiz Martí (6h 46 min.), i tercera Núria Quiroga Bayo (7h 15 min.)

El darrer participant en arribar va fer-ho deu minuts abans de les 14 hores de temps màxim que preveu l’organització del Centre Excursionista del Penedès, amb un registre de 13h 50 minuts.

Jornada temps estable, assolellada, amb pocs núvols i amb temperatura agradable, però especialment càlida a primera hora del matí, complicant la pujada al Montmell.

Aquest any hi va haver un increment de seguidors, familiars i acompanyants dels participants, que els esperaven als punts de control o avituallament més accessibles, com a Sant Jaume de Montagut o Pontons. També imprescindible la presència de més de 100 col·laboradors voluntaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: