Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Verds començaran aquest divendres els assajos psicològics

Els Verds començaran aquest divendres els assajos psicològics

Volen que sigui una eina per desenvolupar estratègies psicològiques orientades a optimitzar el rendiment i la salut mental, així com gestionar la pressió, les emocions i a mantenir el focus d’atenció

Des de la nova junta dels Castellers de Vilafranca, escollida el passat mes de febrer, es va apostar per a la cura de la salut mental dels seus castellers i castelleres. És per això que aquest divendres començaran els assajos psicològics per totes aquelles persones de la colla que hi vulguin participar.
Volen que sigui una eina per a desenvolupar estratègies psicològiques orientades a optimitzar el rendiment i la salut mental, així com gestionar la pressió, les emocions i a mantenir el focus d’atenció. En les sessions, que es faran un cop al mes a les set de la tarda a Cal Figarot, es tractaran temes com la psicologia esportiva, l’autoconfiança, el control de l’activació en posicions concretes, com dirigir l’atenció o les rutines de gestió de la pressió.

Les sessions les dirigirà Andrea Pérez, llicenciada en Psicologia, amb Màster Oficial en Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física. També té un màster en Teràpia Breu Estratègica i un doctorat en Psicologia de l’Esport. Pel que fa a la seva experiència professional, s’ha centrat en l’esport d’Alt Rendiment i en l’esport formatiu, assessorant entrenadors, esportistes i famílies d’esportistes. Actualment, treballa com a psicòloga de l’esport al FC Barcelona.

A banda de les sessions obertes també es faran intervencions individuals quan calgui, contactant amb una persona de l’Àrea de Rendiment, Investigació i Salut, de la tècnica o de la junta, sempre preservant la intimitat en els temes tractats. També hi haurà sessions específiques per l’equip directiu i per la tècnica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: