Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana torna una nova edició del Torneig de la Verema

El 9 i 10 de setembre té lloc la 29a edició del Torneig de la Verema a la Poliesportiva, amb la presència de Patí Vilafranca, Sant Ramon, Sant Just, Ribes, Sitges, Igualada i Horta.

Els dies 9 i 10 de setembre, la Poliesportiva de Vilafranca torna a ser l’escenari d’una nova edició del ja clàssic Torneig de la Verema d’hoquei patins.

Un torneig que enguany arriba a la seva 29a edició i ho farà amb la participació de 7 clubs en les 9 categories que en prendran part. A banda dels amfitrions Patí Vilafranca i Club Patí Sant Ramon, també jugaràn el Sant Just, Ribes, Sitges, Igualada i Horta.

L’acció començarà divendres a partir de les 17:30h amb les categories Prebenjamí, Benjamí i el partit de l’equip de 2a catalana contra el Sant Just. Dissabte, tot un dia amb partits, des de les 9 del matí amb les categories FEM 11 i 13, aleví, infantil, júnior i juvenils.

La jornada clourà amb la presentació dels equips del Club Patí Vilafranca per la temporada 2022/23, a partir de les 21h, a la conclusió del partit d’OKLliga entre Vilafranca i Alcoi, previst per les 19:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: