Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 8a edició del Contes X Adults torna aquest dissabte al Claustre Sant Francesc

La 8a edició del Contes X Adults torna aquest dissabte al Claustre Sant Francesc

Durant l’acte, quatre vins, caves i Corpinnats del Penedès maridaran amb textos destinats a un públic adult.

L’Acadèmia Tastavins Penedès reprèn aquest acte després de 4 anys d’aturada. Durant l’acte, quatre vins, caves i Corpinnats del Penedès maridaran amb textos destinats a un públic adult.

El Claustre de Sant Francesc de Vilafranca tornarà a ser l’escenari tres anys després d’una nova edició de Contes X Adults que organitza l’Acadèmia Tastavins Penedès. L’acte tindrà lloc el dissabte a partir de les vuit del vespre.

Aquest esdeveniment d’estiu previ a la Festa Major torna en la seva 8a edició per maridar vins, caves i Corpinnats del Penedès amb un recull de contes destinats al públic adult. Una de les novetats d’enguany és que se sortejarà entre els assistents un quadre de l’artista Remei López.

Les entrades estan disponibles a la web de l’Acadèmia Tastavins Penedès (https://cutt.ly/RXIQcPL) i als seus perfils de xarxes socials, tot i que també podran adquirir-se el mateix dia de l’acte si encara hi ha disponibilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: