Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Acadèmia Tastavins Penedès inicia tastos online de les medalles d’or

L’Acadèmia Tastavins Penedès inicia tastos online de les medalles d’or

Tastavins Penedès celebrarà el proper 12 de novembre a les nou del vespre en el seu canal d’Instagram, el primer tast online dels vins guanyadors del Concurs Tastavins DO Penedès 2020.

En aquest cicle es presentaran i tastaran els vins de la DO Penedès que van obtenir medalla en el 54è Concurs, i comptarà amb la participació de diferents sommeliers que van conformar el panell de tastadors del concurs. En aquest primer tast, que estarà dirigit pel sommelier Xavier Vilés, responsable de l’Espai Penedès que l’Acadèmia té a Barcelona, comptarà amb la participació de sommeliers reconeguts com Audrey Doré, sommelier del restaurant Celler de Can Roca i Millor Sommelier de Catalunya 2019 i Bruno Tannino sommelier i coautor de “Sapiens del Vino” de la Bulli Fundation. Durant l’activitat, es tastaran 3 dels vins guanyadors del 54è Concurs Tastavins DO Penedès. Per facilitar que tothom qui ho vulgui, pugui fer també el tast des de casa, l’Acadèmia Tastavins ha arribat a un acord amb les principals botigues de vins del Penedès perquè els interessats puguin anar a comprar el pack de 3 ampolles o fins i tot rebre’l a casa. Aquest primer tast s’inclou en els actes de la Setmana del Vi Català, coordinada per l’Incavi del 9 al 15 de novembre i que enguany es desenvoluparan majoritàriament en format online. El tast l’iniciarà el Masia La Sala de Vallformosa, guanyador de la medalla d’or en la categoria de rosats, que serà presentat per Xavier Vilés. El tast continuarà amb Les Cerveres d’Oriol Rossell, guanyador de la medalla d’or al millor vi Xarel·lo 2020, i que dirigirà Audrey Doré.
Per finalitzar Bruno Tannino guiarà el tast de Anaïs d’U més U fan tres, guanyador de la medalla d’or de vins negres joves en la darrera edició de concurs. El tast és gratuït i es podrà seguir en directe des de qualsevol indret a través del canal de Instagram de l’Acadèmia Tastavins Penedès @Tastavins1965. Si volen, els participants al tast també poden comprar un pack amb les 3 ampolles que, per 29,95€, els permetrà participar i provar els mateixos vins que tastaran els sommeliers. Aquests packs es podran comprar a l’Enoteca La Central i la Vinateria Inzolia de Vilafranca, a Cal Feru de Sant Sadurní i al 12 DO’s de Vilanova. Algunes d’aquestes botigues també tenen servei d’entrega a domicili.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: