Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca es preparen per un mes d’agost intens

un mes que ha de culminar amb l’arribada de castells de vuit.

Desprès de la Diada de Màrtirs Street celebrada el passat cap de setmana els de la camisa vermella es disposen a encarar un mes d’agost amb molta intensitat i amb l’objectiu principal de recuperar els castells de vuit. Per això estan assajant de valent. Els propers compromisos dels vermells son aquest proper dissabte dia 13 d’agost a Vallmoll, amb
la Vella dels Xiquets de Valls, i el dilluns dia 15 d’agost a la seva tradicional participació a la Festa Major de Castelldefels, al costat de la colla amfitriona de la ciutat del Baix Llobregat.
El cap de colla , Gerard Ametllé, explica que la previsió és portar castells de set de gamma alta i també el 4 de 7 lleuger, preparatiu del castell de vuit.
El mes d’agost suposa per els Xicots de Vilafranca un punt àlgid de la temporada amb set diades.
La diada a la plaça Major de Vallmoll començarà a el dissabte a dos quarts de vuit de la tarda i el dilluns, 15 d’agost els Xicots actuen a la plaça de l’Església de Castelldefels a les sis de la tarda.
Els Xicots animen a participar als seus assajos els dimarts a les vuit del vespre, els dimecres a les nou de la nit i els divendres a les deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: