Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els violoncels electrònics de Northern Cellos conclouran el Musicveu solidari d’aquest 2022

Els violoncels electrònics de Northern Cellos conclouran el Musicveu solidari d’aquest 2022

És el darrer dels 11 concerts que han conformat el cicle, que ha dedicat part de la seva recaptació al projecte ‘Junts per l’Alzheimer i altres demències’ de les associacions TIÁM i Llambrusca.

Es tracta d’una formació innovadora que posarà en escena els estils més actuals de la música rock, pop, dance i metall a través de violoncels electrònics i percussió. Northern Cellos presenta una proposta musical actual apte per a tots els públics. Tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i ens han fet vibrar.

L’actuació tindrà lloc als jardins de les Caves Rovellats, a La Bleda.

La vetllada comptarà també amb l’actuació d’en DJenius que amenitzarà la vesprada abans del concert i que seguirà quan s’acabi com a complement a l’ambient del post concert que acompanya les propostes gastronòmiques del Musictast by Cal Blay del Festival.

Les entrades al concert i les diferents possibilitats es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa ‘Junts per l’Alzheimer i altres demències’ que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: