Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els concerts de la nit del 29 d’agost

Els concerts de la nit del 29 d’agost

La Rambla de Sant Francesc, la Plaça de Sant Joan, el pati de l’escola Sant Ramon i la Zona Esportiva seran els escenaris dels concerts del dia 29 d’agost.

Després del tradicional castell de focs artificials de la primera nit de Festa Major, a un quart d’una, serà el torn del concert de Trifàsic, el trio penedesenc serà l’encarregat d’encetar els concerts de la Rambla, espai en el qual a dos quarts de dues s’hi celebrarà el concert amb Portobello.

Pel que fa a l’escenari de la Plaça Sant Joan, també a un quart d’una de la matinada, hi haurà concert amb Gina & the Tonics, i a l’escola Sant Ramon, la Banda Municipal Mestre Montserrat de Vilanova oferirà el tradicional concert de banda.

I per als qui tinguin més ganes de festa, a partir de la una de la matinada, a la Zona Esportiva serà el torn de l’Empalmada amb djs. A partir de les 7 del matí del dia 30, les matinades engegaran des de la Plaça de la Vila i es dirigiran cap als diferents barris, on les associacions de veïns prepararan esmorzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: