Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El vilafranquí Adrià Domènech fitxa pel Alimerka Oviedo Baloncesto

El vilafranquí Adrià Domènech fitxa pel Alimerka Oviedo Baloncesto

La secretaría técnica del Alimerka Oviedo Baloncesto i el jugador han tancat l’acord per la incorporació a la disciplina de l’equip, que competeix a la lliga LEB Oro.

Adrià Domenech medeix 2.08 cm. i juga d’ala-pivot. Format a la base del Casal de Vilafranca ha jugat diversos anys en categories inferiors del Joventut de Badalona i en les darreres tres temporades ha militat en el CB Prat, primer a LEB Plata i assolint fa dues temporades l’ascens a LEB Oro. El jove jugador, que acaba de complir 20 anys, ha fet un promig de 7 punts i 4 rebots en 20 minuts de partit aquesta darrera temporada, amb percentatges d’encert en tirs de 2 per sobre del 50% i del 33% en triples. Aquest juliol el jugador vilafranquí va guanyar el Campionat d’Europa amb la selecció espanyola U20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: