Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte se celebra la Diada de Màrtirs amb els Castellers de Barcelona i els Xicots

És una diada organitzada conjuntament pels veïns de la plaça Constitució i les dues colles.

A les set de la tarda sortiran en cercavila de la plaça Milà i Fontanals cap a la plaça de la Vall del Castell. Allà es faran un parlaments en record de dues persones molt vinculades a la Diada, el Joan Balanyà, que era el president de l’Associació de Veïns i que ha traspassat recentment, i d’altra banda el vilafranquí Josep Sala, que va ser fundador de la colla barcelonina i que va morir durant els primers mesos de la pandèmia de la Covid.
Tot seguit començarà la diada. Les previsions per par dels Xicots és dur-hi dos castells de gamma alta de 7, com el 5 de 7, el 7 de 7 o el 4 de 7 amb l’agulla, i per completar un tercer castell amb un 4 de 7 lleuger amb preivisó de pujar-hi un pis més. Els Castellers de Barcelona diumenge passat van fer la primera clàssica de 8 de la temporada, amb el 3de 8, 4 de 8 i Torre de 7. És molt probable que vulguin repetir-la.
La Diada de Màrtirs s’oferirà en directe aquest dissabte per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: