Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Javier Pagés ha estat reelegit per unanimitat president del Consell Regulador de la D.O. Cava

Els 12 vocals del Consell, reunits a la seu de la institució a Vilafranca, han donat el seu aval unànime per continuar amb el Pla Estratègic del qual s’ha dotat el Cava.

El del Consell Regulador del Cava es constitueix de manera oficial integrant els vocals representants de les explotacions vitícoles, Joan Marcé Casas, Enric Ferré Ginovart, Antoni Borràs Bes, Jaume Domènech Ferré i Fernando Medina (Dominio de la Vega); el vocal representant dels cellers elaboradors de vi base, Adrià Rabadà (CEVIPE); i els vocals representants de cellers elaboradors de Cava, Pere Ferrer Noguer (Freixenet), Pere Escolar (Jaume Serra), Pere Ventura Vendrell (Pere Ventura i Família), Josep Palau Casellas (Segura Viudas), Damià Deàs (González Byass) i Carles Andreu de Domingo (Celler Carles Andreu).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: