Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí tanca temporada amb el seu campus i a l’espera de coneixer el calendari de l’OKLliga

El proper 26 de juliol el Vinseum acollirà el sorteig del calendari de l’OKLliga 2022/23.

La Federació Espanyola de Patinatge ha confirmat que el Vinseum serà l’escenari de l’acte de presentació de la nova temporada de l’OKLliga. Serà la darrera setmana de juliol, el proper dimarts, 26 de juliol, a partir de les 20h.

No serà la primera vegada que aquest acte aterri a l’Alt Penedès, ja que les caves Freixenet de Sant Sadurní l’havien acollit anys enrere.

Durant la tarda també tindrà lloc el sorteig del calendari de la propera temporada de l’OKLliga masculina i femenina, així com de la resta de competicions que organitza la Federació.

L’esdeveniment servirà per començar a crear caliu de cara al nou curs abans de marxar definitivament de vacances. Amb la finalització del campus d’estiu, també marxa de vacances el Patí Vilafranca i la seva base. Des dels més petits, les ganes de reestrenar-se a l’OKLliga són màximes.

El Patí tanca el seu campus després de dues setmanes en què la canalla ha pogut perfeccionar la seva tècnica sobre la pista Poliesportiva.

Un campus que també ha comptat amb la visita de jugadors de la primera plantilla, com ara el nouvingut Pablo del Rio o Xavi Aragonès, que el curs vinent estrenarà samarreta, defensant els colors del Lleida.

Això serà en una nova temporada: la 2022/23, de la qual coneixerem calendari al Vinseum, d’aquí dues setmanes. Serà el 26 de juliol, a partir de les 19h, amb les categories inferiors, i a les 20h amb el plat fort del sorteig de l’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: