Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Campus d’Alt Rendiment de la Federació Espanyola de Patinatge aterra a Vilafranca

Al llarg de dues setmanes, els millors jugadors i jugadores d’hoquei patins en edat sots-17 s’han concentrat a Vilafranca.

Aquest dilluns comença la segona setmana del campus d’alt rendiment de la Federació Espanyola de Patinatge, un campus que es va engegar la setmana passada a la Poliesportiva de Vilafranca, amb la presència de jugadors i jugadores nascuts l’any 2007.

Després de 7 dies centrats en la selecció sots-17 femenina, aquest dilluns, torn per la masculina. Al capdavant de la comitiva es troba el riudebitllenc Guillem Cabestany, director tècnic de la Federació i seleccionador del combinat sènior.

El campus femení estava dirigit per la Directora de formació d’hoquei femení de la Federació, Maria Diez ‘Peke’. Tota una campiona d’OKLliga, que ha aixecat Copes de la Reina i d’Europa, i també campionats del món i d’Europa amb la selecció. Una de les jugadores més exitoses de la història d’aquest esport, que penjava l’stick a final d’aquesta temporada.

La d’enguany és la quinzena edició d’aquest campus, en marxa des del 10 de juliol i fins aquest proper dissabte, dia 23.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: