Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les xerrades del Musicveu continuen al Fòrum Berger Balaguer sobre Benestar emocional

Aquest divendres a les set de la tarda tindrà lloc la segona xerrada Musicveu que serà sobre Benestar Emocional a càrrec de Sílvia San Juan i Mònica Cervera, professionals del CAP Vilafranca Nord.

La millor manera d’acompanyar a les persones que pateixen Alzheimer i altres demències i als seus familiars és posant al seu abast els recursos disponibles que els poden ajudar a fer front a la malaltia. Estar informats, assessorats i orientats ajudarà a les famílies a anticipar-se al que els vindrà i així estar preparats i disminuir el nivell d’angoixa que aquestes situacions poden provocar. La Sílvia San Juan i la Mònica Cervera de l’equip de CAP Vilafranca Nord explicaran quins són aquests recursos amb l’objectiu d’intervenir en el benestar emocional dels familiars i cuidadors de malalts d’Alzheimer i altres demències i així millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: