Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flama del Canigó arribarà enguany a 13 municipis de l’Alt Penedès

Òmnium Cultural Alt Penedès torna a organitzar, un any més, l’arribada de la flama del Canigó a la comarca la vigília de Sant Joan i la seva distribució per diferents municipis de l’Alt Penedès.

Enguany la flama arribarà a 13 pobles, tres menys que l’any passat. Concretament no anirà a Santa Margarida i els Monjos, Pacs i Olèrdola.

La flama arribarà a Torrelles, Gelida, Sant Martí Sarroca, les Cabanyes, la Granada, Puigdàlber, Olesa de Bonesvalls, Sant Sadurní, Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Vilafranca.

Una de les novetats d’enguany és que el grup masculí del club BTT Ciclistes País del Cava aniran des de Sant Sadurní al santuari de Foix per camins a recollir la flama i tornada, mentre que el femení anirà de Sant Sadurní a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca i tornada. A Sant Pau aniran a buscar la flama, per relleus, el grup de Vilafranca, que la pujarà fins a la plaça de la Vila, on es farà la lectura del manifest, i l’AV Sant Julià l’anirà a buscar per encendre la seva foguera de Sant Joan.A cada poble que rebi la flama hi haurà revetlla de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: