Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentat el 40è Torneig de l’Enxaneta, que promet ser «la festa del patinatge sobre rodes»

La 40a edició del Torneig de l’Enxaneta, organitzat pel Club Patí Sant Ramon, tindrà lloc d’aquí dues setmanes, el 10, 11 i 12 de juny, a la Poliesportiva de Vilafranca.

A 11 dies de la seva celebració, el Club Patí Sant Ramon celebrava l’acte de presentació d’una nova edició del tradicional Torneig de l’Enxaneta, que enguany arriba a la xifra rodona de 40 edicions. Un esdeveniment que tindrà lloc d’aquí dues setmanes, el 10, 11 i 12 de juny i que aplegarà, com sempre, a un gran nombre de clubs d’arreu de Catalunya.

El torneig comptarà amb la participació de 23 clubs, més l’amfitrió, amb equips en les diferents categories de base que integren l’Enxaneta. Els equips es veuran les cares en diferents formats com ara lliguetes o triangulars, depenent de la categories, que van des d’escoleta, a prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil, junior i FEM 11.

Durant el cap de setmana també tindrà lloc un partit de veterans, agendat per divendres 10 de juny; dissabte, la selecció catalana masculina s’enfrontarà al sènior del Sant Ramon, que recentment aconseguia l’ascens a Primera Catalana, i diumenge la selecció catalana femenina es veurà les cares amb el Voltregà.

Durant l’acte també es va destacar la rellevancia del Torneig en el panorama de l’hoquei patins nacional. Un esdeveniment que ja és una referència després de tants anys de recorregut. Finalment, el president de l’entitat es congratulava per la tasca desinteressada de tots qui fan possible l’Enxaneta.

D’altra banda, l’edició d’enguany comptarà amb una exhibició de diferents disciplines de patinatge durant la tradicional desfilada de tots els equips participants. Es podrà gaudir d’una exhibició d’skate i també de patinatge artístic, aquesta darrera, a càrrec del grup de xous del CP Olot, 13 vegades campió del món d’aquesta modalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: