Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Penedès participa a la fira Prowein amb estand propi per primera vegada

La DO Penedès participa a la fira Prowein amb estand propi per primera vegada

Respon a l’objectiu del seu pla estratègic de seguir treballant per la internacionalització dels vins Penedès. Els visitants poden tastar referències de 30 cellers de la D.O Penedès.

Després de 2 anys de parada obligada a conseqüència de la situació pandèmica, entre el 15 i el 17 de maig té lloc a Düsseldorf, Alemanya, una nova edició de la fira Prowein. Per primera vegada i seguint amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització dels vins del territori, la DO Penedès hi participa amb un estand propi amb referencies de 30 cellers penedesencs.

La decisió que ha portat al Consell Regulador de la DO Penedès a participar amb segell propi a la fira, correspon a les línies de treball marcades en el Pla Estratègic 2021-2030 que es va aprovar a finals de l’any passat. Entre els punts, s’apuntava a incrementar la presència en esdeveniments vitivinícoles del panorama internacional per tal d’impulsar i donar a conèixer els vins Penedès tant a professionals del vi de tot el mon com al públic final.

Prowein és una de les fires vinícoles més importants del món. Edició rere edició, és l’espai on professionals del sector es troben per conèixer i tastar les novetats a nivell internacional. Enguany la data de celebració de Prowein era especialment esperada ja que per la situació sanitària marcada per la Covid-19, ha fet que la fira no pogués celebrar-se entre els anys 2020 i 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: