Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presentarà a Vilafranca ‘Ens estrenem a l’escola bressol. Guia dialogada per a les famílies’

El proper dijous, 26 de maig, a dos quarts de vuit del vespre i a la sala d’actes de l’Escorxador es presenta el llibre publicat l’editorial Octaedro.

El volum és obra del vilafranquí Manel Güell i la canyellenca Marta Balsach, directora d’escola bressol. L’acte serà presentat per Joana Solsona, mestre especialitzada en educació infantil amb la participació dels dos autors i ha estat organitzat pel Taller cultural de Comissions Obreres de l’Alt Penedès i per la llibreria La Cultural.

El llibre està adreçat a les famílies que volen portar els seus fills a l’escola bressol. S’hi exposen els fonaments teòrics de la pedagogia de l’educació infantil i s’argumenta sobre els beneficis per als infants que assisteixen a l’escola bressol. El gruix del llibre és un diàleg entre una directora d’escola bressol i un pare on es responen totes les preguntes que es formulen les famílies al portar els seus infants a l’escola bressol.

Manel Güell és consultor i formador amb 15 anys d’experiència en accions formatives a directores i educadores d’escola bressol i autor de diversos llibres d’assaig i divulgatius. Marta Balsach és directora de la Llar d’infants L’Escateret de Vilanova i la Geltrú. Ha impulsat projectes d’innovació educativa al seu centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: