Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Nou llibre del vilafranquí Manel Güell

Manel Güell i Serafín Antunez publiquen ‘La dirección de sí mismo. Orientaciones para directores y directoras escolares’

El vilafranquí Manel Güell ha publicat, conjuntament amb Serafín Antúnez, catedràtic de pedagogia de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona el llibre ‘La dirección de si mismo. Orientaciones para directores y directoras escolares’.

El volum tracta del concepte d’autolideratge, habilitat clau de qualsevol líder. L’autolideratge es un conjunt de processos i estratègies que serveixen als líders per organitzar el seu treball, reflexionar-hi i avaluar-lo. Un recurs que serveix tant per desenvolupar la seva tasca professional com pel seu benestar personal.

El llibre està organitzar en dues parts. La primera part escrita per Manel Güell, reflexiona sobre l’autoconeixement, amb la metàfora de mirar-se al mirall de les emocions, els desitjos, les decisions i els valors. La segona part a càrrec de Serafín Antúnez, proposa 4 habilitats claus de l’autolideratge, com són les de dissenyar un projecte directiu, delegar, gestionar els tempos i desenvolupar-se professionalment. És un llibre pràctic amb activitats i propostes d’autodiagnòstic i de millora de l’acció directiva.

Tot i que els exemples i casos fan referència a les situacions pròpies d’un director o directora d’un centre educatiu, la teoria i la reflexió sobre l’autolideratge es pot aplicar a qualsevol persona que lideri equips.

Manel Güell és formador, consultor i professor associat a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Tot i que darrerament ha publicat el llibre Escultors de la festa sobre els constructors d’imatgeria festiva, el seu treball més habitual són textos d’assaig.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: