Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou llibre del vilafranquí Manel Güell

Manel Güell i Serafín Antunez publiquen ‘La dirección de sí mismo. Orientaciones para directores y directoras escolares’

El vilafranquí Manel Güell ha publicat, conjuntament amb Serafín Antúnez, catedràtic de pedagogia de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona el llibre ‘La dirección de si mismo. Orientaciones para directores y directoras escolares’.

El volum tracta del concepte d’autolideratge, habilitat clau de qualsevol líder. L’autolideratge es un conjunt de processos i estratègies que serveixen als líders per organitzar el seu treball, reflexionar-hi i avaluar-lo. Un recurs que serveix tant per desenvolupar la seva tasca professional com pel seu benestar personal.

El llibre està organitzar en dues parts. La primera part escrita per Manel Güell, reflexiona sobre l’autoconeixement, amb la metàfora de mirar-se al mirall de les emocions, els desitjos, les decisions i els valors. La segona part a càrrec de Serafín Antúnez, proposa 4 habilitats claus de l’autolideratge, com són les de dissenyar un projecte directiu, delegar, gestionar els tempos i desenvolupar-se professionalment. És un llibre pràctic amb activitats i propostes d’autodiagnòstic i de millora de l’acció directiva.

Tot i que els exemples i casos fan referència a les situacions pròpies d’un director o directora d’un centre educatiu, la teoria i la reflexió sobre l’autolideratge es pot aplicar a qualsevol persona que lideri equips.

Manel Güell és formador, consultor i professor associat a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Tot i que darrerament ha publicat el llibre Escultors de la festa sobre els constructors d’imatgeria festiva, el seu treball més habitual són textos d’assaig.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
Musical
Selecció de música variada
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: