Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca tanca la lliga amb derrota contra el Sants però amb mitja permanència assegurada

Els vilafranquins tanquen la lliga amb derrota per 3-0 contra el Sants, i d’aquesta manera finalitzen 11ens, amb 41 punts

El FC Vilafranca tancava aquest diumenge la temporada a la Tercera Divisió amb derrota per 3-0 al camp de l’Energia, contra el Sants, un equip que s’hi jugava la vida i que va sortir endollat des del primer minut, per aconseguir l’objectiu de la permanència. No ho tenien fàcil, ni depenia d’ells mateixos, però es van donar tots els supòsits: a més de la victòria contra el Vilafranca, derrota del Granollers, per 2-4 contra la Pobla de Mafumet, i derrota del Figueres per 2-0 contra el Sant Andreu.

Per la seva banda, el Vilafranca va deixar escapar una oportunitat de marxar de vacances amb total despreocupació pels descensos compensats, tot i que la permanència a Tercera està pràcticament assegurada.

Al primer minut de joc els locals feien l’1-0, complint d’entrada una de les premises que necessitaven per salvar-se: guanyar.

Al segon temps, encara amb 1-0 al marcador, el Vilafranca va aconseguir fer l’empat amb un gol Fran Illescas que va acabar sent anul·lat per falta en el remat.

Favio, al 62 i al 78 va ser l’encarregat de fer el segon i el tercer pel Sants, que també va disposar d’un penal, que Pau Celma no va transformar.

Pel Sants, festa a mitges, a l’aconseguir fugir de les quatre últimes posicions, les de descens directe a Primera Catalana, assolint una permanència momentània a Tercera.

Si la temporada a la Segona Federació acabés avui, amb el descens ja confirmat de l’Europa, més el Badalona, ara en zona vermella, el cinquè per la cua de Tercera Divisió també podria baixar a Primera Catalana.

Els problemes pel Vilafranca començarien si Cerdanyola i Prat entressin en zona de descens a Tercera, juntament amb Badalona i Europa. Aleshores, al baixar quatre equips catalans, el Vilafranca, 11è i el Castelldefels, 12è, haurien de començar a fer números.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: