Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca no falla i jugarà per l’ascens a l’OKLliga contra el Mataró

La victòria per 3-2 contra el Taradell i la del Sant Cugat contra el SHUM ha situat al Patí segon al final de la lliga. A partir de dissabte, l’equip disputarà el playoff d’ascens contra el Mataró

El Patí Vilafranca jugarà el playoff d’ascens a l’OKLliga després d’imposar-se per 3-2 al Taradell en l’última jornada de lliga. Un resultat, que combinat amb la victòria del Sant Cugat davant el SHUM, farà que els de Toni Porta tornin a lluitar per pujar de categoria per segon any consecutiu.

El vilafranquins havien de guanyar i la tarda de dissabte va començar molt de cara en una Poliesportiva que no va fallar i va donar tot l’escalf al seu equip.

Als 5 minuts, el Patí s’avançava al marcador amb un gran gol de Manu Necchi. Gol celebradíssim, amb pinya dels jugadors abraçant a un Necchi que minuts abans havia disposat d’una directa per avançar el seu equip.

Amb l’1-0 al marcador, tots dos equips ho van seguir provant. El bon treball en defensa dels locals va permetre superar l’equador del primer temps amb avantatge. A 8 pel descans, Arnau Ribas feia esclatar la Poliesportiva amb el segon gol de la tarda després d’una genial jugada a la contra.

Abans del descans, oportunitats clares per tots dos equips. Amb 1:17 per davant, blava per Xavi Crespo, però Xavi Aragonès errava la directa. I a 44 segons per la mitja part, blava per Roger Martí, amb un Victor Crespo que tampoc encertava.

Al segon temps el Taradell va aconseguir escurçar diferències en menys d’un minut amb una canonada imparable de Victor Crespo. Al 38, Arellano salvava l’empat aturant una directa a Dani Rodríguez.

El Patí complia la seva part, i esperava bones notícies del Sant Cugat, que va anar per sota al marcador bona part del partit.

Al tram final del partit, emocions fortes. Roger Martí no aconseguia transformar un penal, però a pocs segons pel final, amb el Taradell bolcat i sense porter, Xavi Aragonès feia el tercer després de robar una bola a mitja pista.

A 6 segons pel final, Sergi Pla, tornava a posar emoció amb el 3-2 però ja era massa tard. El Patí guanyava i el Sant Cugat aconseguia remuntar i guanyar el SHUM per 6-4. A Vilafranca, alegria: el Patí jugarà el playoff d’ascens.

Aquest mateix cap de setmana començaran els playoffs. El Patí s’enfrontarà a un Mataró que aconseguia la segona posició del grup nord en detriment del Vendrell, que serà tercer després d’empatar a la pista del Jolaseta, penúltim classificat.

Dimarts es coneixeran els horaris i l’ordre de l’eliminatòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: