Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca reobrirà aquest estiu el Cinema Kubrick

L’Assemblea de socis i sòcies de Cineclub Vilafranca ha aprovat el projecte de gestió del cinema, que va tancar les seves portes el passat mes de desembre.

Després d’arribar a un acord de lloguer amb la família Olivella, propietària del local, la Junta de Cineclub va portar a aprovació aquest dilluns, 2 de maig, en Assemblea general ordinària el projecte de gestió del Cinema Kubrick. D’aquesta manera, aquest estiu l’emblemàtic cinema del centre de Vilafranca reobrirà les seves portes i Vilafranca tornarà a tenir dues sales, el Cinema Kubrick i la Sala Zazie, gestionades ambdues per Cineclub Vilafranca. Les dues sales oferiran una programació complementària. La Sala Zazie, situada al Casal, continuarà sent la seu de les sessions de cineclub dels dijous i divendres i oferirà cinema comercial eminentment europeu i popular el cap de setmana, per continuar fidelitzant el seu públic habitual. Per la seva banda, el Cinema Kubrick acollirà les estrenes familiars i comercials més esperades, però també hi tindran cabuda pel·lícules d’autor d’especial valor artístic i cinema clàssic. Gestionar les dues sales permetrà programar des del cinema de qualitat més comercial fins a les propostes més arriscades provinents d’arreu del món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: